VOETPROBLEMEN - De Vries Schoenen Lekkerkerk

Ga naar de inhoud

Hoofdmenu:


Voetproblemen


 
 
 
 

Steunzolen

Ook voor voet problemen bent u bij ons aan het juiste adres.

Wij verzorgen voor u ALLE soorten steunzolen voor dames, heren en kinderen. Dat doen we geheel in eigen beheer, professioneel en snel met meer dan 30 jaar ervaring. Ook op medische indicatie en in overleg met uw huisarts, fysio of specialist.

Wij maken de steunzolen altijd goed passend voor al uw schoenen (mits geschikt) zodat dit in één keer goed geregeld is. Ook voor het maken van correctie's of kleine aanpassingen in uw (sport) schoenen kunt u bij ons terecht. Meestal klaar terwijl u wacht! Het spreekt voor zich dat ons schoenen aanbod royaal is afgestemd op al uw wensen op dit gebied.

Een gedegen opleiding Podologie ging hieraan vooraf. Ons team van 6 enthousiaste medewerkers beantwoordt graag al uw vragen. U kunt ons ook bellen voor het maken van een afspraak voor een voetanalyse, gratis en vrijblijvend. 

Reparatie's

Wij verzorgen al uw schoenreparatie's. Dat doen we met de orginele materialen, vakkundig en snel. Vooraf een prijsopgave voorkomt verassingen.

Ook aanpassingen aan schoenen als verhogingen, afwikkelbalken en kleine orthopedische ingrepen verzorgen wij voor u (evt. in overleg met uw specialist).

Extra brede/smalle of verschillende kuiten? Het vermaken van laarzen is één van onze specialiteiten. Wij doen dit geheel in stijl van de laars   zodat het niet opvalt. Vraags ons gerust naar de mogelijkheden.

We kunnen echt (bijna) alles!

 
 
Terug naar de inhoud | Terug naar het hoofdmenu