ACCESSOIRES - De Vries Schoenen Lekkerkerk

Ga naar de inhoud

Hoofdmenu:


ACCESSOIRES


Dog with a Mission..

Jouw hond is toch ook de mooiste, liefste en meest bijzondere hond van de wereld? Je geeft hem al je liefde en aandacht, het beste voer, lange wandelingen en natuurlijk een mooie halsband en riem.

Dog with a Mission vindt dat alle honden het beste verdienen en maakt unieke hondenriemen en halsbanden. Stuk voor stuk even kleurrijk, eigenzinnig en origineel, net als jouw hond.

De applicaties voor de hondenriemen en halsbanden worden gevonden in ateliers, op markten en bij ambachtslieden thuis. De hele wereld wordt afgespeurd naar de mooiste combinatie.

Alle producten worden met de hand gemaakt, de boho-hippiestyle is kleurrijk, origineel en vrolijk. Geen halsband, hondenriem of accessoire is
daardoor hetzelfde.

Dog with a Mission maakt elke hond uniek!

 
 
 

OVERIG


Sierraden van Silke, panty's van Orublu, beenaccessoires van Bijzonder 24 en mooie tassen, wij hebben het voor u in huis.

Nieuw in ons assortiment zijn de heren-riemen voor Floris van Bommel en Giorgio. Exact passend bij de schoenen en gratis voor u op maat gemaakt.

Lekker lopen begint met goede sokken. Falke sokken zijn gewoon de beste! Ook voor de wandelaars in diverse soorten leverbaar.


 
 
Terug naar de inhoud | Terug naar het hoofdmenu